Friday, October 2, 2009

ape tu..?...poriyeke..

layan metacafe tejumpe video niyh..
aku rse korg da taw..
tp aku nak share gak..

pe g tgk r sendiri..
video

sambil tu aku dpt blaja base dyrg..
"poriyeke" bermaksud burung pipit...haha

gile...

ei bi si di ie ef ji hesy ai je ke el em en ow pi kiu ar es ti yu vi dabelyu eks wai zek.....

biar aku translate..

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z...

haha..busan dowh..

Thursday, October 1, 2009

revolusi perkataan...

aku x taw r btol ke x...
words cam kat bwh nie anda bleh dapati di nset dan myspace@facebook@friendster berhampiran..
korg tgk je r..

tidak = x
tidak tahu = tataw
tidak mahu = tamaw@x nak
tidak mengapa ke = x pewr kewr
tidak mahu = x maw
korang = kowg
sorang =sowg
boleh = bley
jom = jowm
bodoh = dowh@doe
sahaja = jewr
kau = ko@kaw
aku = ako
dengan = ngan@nan
buat = wat
biase = bese
main = maen

byk tu je laku bleh type...nak ikotkan aku rase bleh wat kamus da..haha
anw chill..chow